REIKI

Je eigen lichaam geeft eigen antwoorden. Healings gaan daarom ook helemaal over jou. Door reiki kun je jou lichaam de ruimte geven zichzelf te helen. Want zeg nou eens eerlijk; soms wordt je even opgeslokt door alledag of je loopt simpelweg even vast. Tijdens de sessie geven we samen ruimte aan alles dat van jou is.

 

In 2016 starte ik de opleiding tot reiki therapeut. Juist op het moment dat ik het zelf nodig had om te ontdekken wie ik was en om alle lagen van mijzelf te doorgronden. Reiki heeft mij heel veel gebracht, geleerd en is een groot onderdeel van het geluk dat ik daarna (in mijzelf en mijn omgeving) heb gevonden. Nu, mag en kan ik hetzelfde betekenen voor jou.

 

In reiki wordt er gewerkt via handopleggingen. Het zorgt ervoor dat tekortkomingen aan energie in ons lichaam worden opgelost en blokkades worden opgeheven zodat ons lichaam en geest weer in balans komen, met als resultaat dat pijnpunten verminderen of zelfs verdwijnen. Klachten, fysiek of geestelijk, hebben veel effect op het hele lijf, waardoor je in een negatieve spiraal terecht kunt komen en de positieve flow wordt geblokkeerd. Reiki zorgt voor volledige aandacht aan jezelf en naar binnen, waardoor nieuwe inzichten helder worden, je wellicht antwoorden krijgt, je opnieuw kunt gaan stralen en geluk kan voelen.

 

Als Reiki therapeut ben ik ondersteuning ofwel coach, zodat jij jezelf kunt gaan helen, om zo opnieuw jouw beste jij te zijn en zodat je weer in een positieve flow komt.​​

 

'Investeer in jezelf - rust - ontspanning, en laat je lichaam zichzelf helen!'

☾☽

⋒ pijn

⋒ vermoeidheid

⋒ slapeloosheid

⋒ stress

⋒ overgevoeligheid

☾☽

⋒ angst

⋒ depressie

⋒ lusteloosheid

⋒ burn-out

⋒ 

☾☽

⋒ hoogsensitiviteit (HSP)

⋒ bewustwording

⋒ intuïtie