HEALING ARTS

“In mijn werk als kunstenaar vind ik veel rust, het is als therapie.” - Kiki

 

De kunst van creëren zit niet in je hoofd, maar ligt in je hart, zit in je lijf, in al je zintuigen, in beleving en emotie; in de aandacht voor je gevoel. Stap in deze workshop voor een moment uit je hoofd en laat los hoe het hoort of moet. Speel met vorm en kleur, zonder oordeel, laat het los en schilder. Het gaat niet om resultaat, niet om artistiek ja of nee, maar om authentiek. Om JOU.

 

Als reikitherapeut werk ik met energie, en zorgt mediteren voor innerlijke rust die het doel van de dag ondersteunt: creëren vanuit je hart. Vanuit die ontspanning ga je bezig met de kwast of het paletmes, wat jij maar wil. Kunst mengen met meditatie is heel bijzonder en brengt je tot de kern om te creëren. Vanuit die kern kunnen we kiezen om richting vrije antwoorden te gaan die je inzichten kunnen geven op persoonlijke vraagstukken. We behandelen een aantal verschillende onderwerpen waar iedereen zijn of haar eigen draai aan kan geven, en vraagt om intuïtief te werk te gaan. Om een diepere laag van jezelf tentoon te stellen. Ik begeleid je graag op jouw reis. Het is bijzonder welke stromingen er los komen in mijn creatieve sessies.

 

Iedereen heeft materiaal beschikbaar om zich op doek te presenteren. Alles wat omhanden is mag je gebruiken. Verf, kwasten, paletmessen, sponzen, doeken, name it. Zelf objecten uit de natuur zijn binnen handbereik en prachtig om mee te werken. Ik help iedereen persoonlijk om uiting te geven aan de opdrachten en jouw kunstwerken.

☾☽     de dag

⋒ koffie, thee & kennismaking

⋒ korte uitleg

⋒ gezamenlijke meditatie

⋒ opdracht 1 & 2

⋒ vegan lunch van Kees koffie & lunch

⋒ opdracht 3 & 4

⋒ evalueren

Ik geef deze workshop voor maximaal 5 personen, van 10.30 - 15.00. Liever een 1 op 1 sessie? Of heb jij al een eigen club van maximaal 5 bij elkaar waarmee je deze workshop graag wil doen? Dat kan! Het is erg leuk - en intiem - dit met vrienden of vriendinnen te ervaren.

 

De kosten bedragen €125 p.p. Je gaat naar huis met de twee zelf geschilderde kunstwerken, creatieve kennis en een ontspannen gevoel. Vragen? Mail of bel gerust!