© 2020 by kiki nadieh - MOS creative lab

  • MOS creative lab
  • MOS creative lab

CREATIEF COACH

"In mijn werk als kunstenaar vind ik veel rust, het is als therapie." - Kiki

De kunst van creëren zit niet in je hoofd, maar ligt in je hart, zit in je lijf, in al je zintuigen, in beleving en emotie; in de aandacht voor je gevoel. Stap in deze workshop voor een moment uit je hoofd en laat los hoe het hoort en moet. Speel met vorm en kleur, zonder oordeel, en schilder. Het gaat niet om resultaat, niet om artistiek ja of nee, maar om authentiek. Om jou.

Schilderen is een vorm van mediteren, en zorgt voor innerlijke rust die het doel van de dag ondersteunt: creëren vanuit je hart. Vanuit die ontspanning ga je bezig met de kwast of het paletmes, wat jij maar wil. Kunst mengen met meditatie is heel bijzonder en brengt je tot de kern om te creëren. Ik neem je graag mee op jouw reis. Het is bijzonder welke stromingen er los komen in deze creatieve sessies.

 

Iedereen heeft materiaal beschikbaar om zich op doek te presenteren. Alles wat omhanden is mag je gebruiken. Verf, gereedschappen van kwasten, messen tot objecten uit de natuur. We behandelen onderwerpen waar iedereen zijn of haar eigen draai aan kan geven. In kleine groepen of persoonlijke sessies help ik uiting te geven aan jouw kunstreis en kunstwerk.

☾☽     de dag

⋒ koffie, thee & kennismaking

⋒ korte uitleg

⋒ meditatie

⋒ opdrachten 1 - 2 - 3

⋒ vegan lunch

⋒ 4 - 5

⋒ evalueren

Ik geef deze workshop voor maximaal 5 personen, van 10.30 - 15.00. De kosten bedragen €125,- p.p. Heb jij al een eigen club van maximaal 5 bij elkaar waarmee je deze workshop graag wil doen? Dat kan. Het is erg leuk - en intiem - dit met vrienden te ervaren.

 

Liever een 1 op 1 sessie? Je betaald €155,- waarbij we in alle rust, ruimte en met volledige aandacht aan de slag gaan. Je gaat naar huis met de zelf geschilderde kunstwerken en creatieve kennis over materiaal, kleurgebruik, compositie en vooral storytelling.

 

Vragen? Mail of bel gerust!